Co mi w duszy gra .
utworzono: 2012/03/04 13:26
https://www.youtube.com/watch?v=B4RVZ6FqweY
To i Jan co nieco. [2012-03-05 23:13]
Bardzo fajnie posłuchać zaproponowanej przez Was muzyczki, do wielu utworów się nie wraca i o nich zapomina...
Zbyszku (Zibi60) w muzyczce z myśliwcem (SAIL), właśnie o pilota i myśliwiec chodziło mi naj,naj.... :)
a Ty z dziewczyną teledysk proponujesz :) Ja rozumiem, że tutaj przewaga jest mężczyzn, ale mi się też coś należy :)))
[2012-03-06 09:02]
Tak, przyznaję, zachowałem się samolubnie - przepraszam, proszę o łagodny wymiar kary.
Mało jest kobiet z takim "hardcorowym zacięciem", tym większy podziw dla Ciebie.
[2012-03-06 09:13]
SAIL...po prostu ciary na całym ciele...odkryłem ją gdy oglądałem filmik z moim marzeniem...polecam [2012-03-06 09:34]
SAIL...po prostu ciary na całym ciele...odkryłem ją gdy oglądałem filmik z moim marzeniem...polecam
_________________________________________________________________________________
To tak, jak ja ;)
Wielu z nas ma marzenia, tylko dlaczego moje nie są bardziej przyziemne?
Łatwiej, by było je zrealizować..., ale wtedy już by nie były marzeniami.
;)
[2012-03-06 10:27]
o jak miło:)
ja swoje powoli chcę realizować...w tym roku zaplanowałem skok na bungee i jak się uda to skok ze spadochronem...ajjj było by to coś pięknego....:) może nie to co wingsuit flying ale adrenaliny na pewno nie zabraknie:) nie mogę się doczekać...szybciej te lato niech przychodzi:)
pozdrawiam:)
[2012-03-06 10:47]
Tak cicho tu. https://www.youtube.com/watch?v=rD_z2_I8UHQ [2012-03-06 16:01]
Zgadzam się Mirku, w czołówce pewnie jest także:
Utożsamiam się z wszystkimi Waszymi propozycjami, tworzę sobie wideotekę - wszystkim wielkie dzięki za "wspomnień czar", a szczególnie Mirkowi za założenie tematu "Co mi w duszy gra". [2012-03-06 16:10]
Dla wielu utwór wszech czasów...
Zgadzam się w 100% z Mirkiem i Zbyszkiem co do tych utworów,jak słucham utwór Dire Stire - Brothers in Arms czyli jak dobrze pamiętam tytuł "Przegrani Bohaterowie" to aż łezka w moim przypadku w oku się kręci ech... te wspomnienia...szczególnie przy tym teledysku...niewiarygodne jak życie potrafi złamać człowieka w jednym ułamku sekundy...
P:)
[2012-03-06 16:36]
@krzychu64 te Twoje trzy piosenki to dla mnie cios poniżej pasa, chodzę i nucę cały dzień, szczególnie "Tombe la neige" - na iluż prywatkach się jej słuchało po północy.
[2012-03-06 17:41]
Jeden z moich najważniejszych utworów. Posłuchajcie jak kiedyś brzmiały gitary...
Światło pada na Persefonę, W jej oczach zawsze płonie blask, Ale ostatni raz, gdy poszedłem do niej Coś było nie tak. Nie obchodzi mnie, że patrzę na twe zmarnowane lata. Zabrakło żaru w Twoich oczach. W swym czasie mogłaś każdą przyćmić swym wdziękiem, Ale po zejściu ze sceny wyblakłaś- Możesz być na górze, możesz być na dole. Nie obchodzi mnie, że patrzę na twe zmarnowane lata. Zabrakło żaru w Twoich oczach. Poszedłem, by być przy światłach rampy, By być z Tobą w każdej pieśni, Na twej twarzy rysuje się spokój Nie wierzę, że kurtyna musi opaść. Teraz wiem, że te lata nigdy nie były zmarnowane, Znów zobaczyłem żar w Twoich oczach. [2012-03-06 19:10]
CześćTy to potrafisz człowieka nastroić :-)Mirek bo kiedyś na gitarze się grało - owszem przestery, dobre piece itp ale najważniejsza była manualna sprawność gitarzysty. JK [2012-03-06 19:22]
Człowiek.pps
Gdyby ktoś się bał skan:https://www.virustotal.com/file/3f6cb8f231dfcb4f7fd4517ce237fac1e786937dc8b352aaa5bdf6cd1ad9dbae/analysis/1331059683/
Było coś dla uszu ,a teraz coś dla uszu i dla oczu.
Do otworzenia potrzebny jest program Power Point Viewer(KLIK).
Przewijamy strzałkami lub myszką wychodzimy klawiszem Esc.Warto ściągnąć ten program ,ponieważ za jego pomocą można oglądać wiele ciekawych rzeczy.
[2012-03-06 19:56]