Co dziś sobie kupiłeś ?

/ 20 odpowiedzi
Witam znowu wpadłem na pomysł moim zdaniem fajny. A więc chodzi o to co w tytule : co sobie dzisiaj kupiłeś ,robisz foty i wstawiasz tutaj z opisem. Chciałbym ,aby nikt nie zepsuł tego wątku. Pozdrawiam
u?ytkownik57785

Przecież nikogo nie będzie interesował serek topiony, gazeta i zgrzewka wody mineralnej... Bo to sobie dzisiaj kupiłem. Aha i fajki. No i foty nie zrobię, bo serek zjadłem, fajki otwarte i zgrzewka wody też rozpruta, sorry. (2011/08/26 18:49)

SeEki

i musisz denerwować ludzi ,chyba jasne że chodzi tu o sprzęt wędkarski , a jak jesteś dzieckiem i podniecają Cię produkty spożywcze to idź na stronę Polo market . (2011/08/26 18:52)

bluehornet

To trzeba zapodawać konkretny tytuł , a nie retoryczny !!!
(2011/08/26 18:54)

ayem

Jak żona jutro przyjdzie z zakupów to zrobię fotę .
A tak poważnie to nie codziennie chyba kupuje się coś ze sprzętu , jedynie zanęta i robaki . (2011/08/26 18:55)

SeEki

a czy codziennie masz coś kupować ..? pomyśl .Dużo jest ludzi na tym forum. (2011/08/26 18:57)

u?ytkownik54189

Przecież nikogo nie będzie interesował serek topiony, gazeta i zgrzewka wody mineralnej... Bo to sobie dzisiaj kupiłem. Aha i fajki. No i foty nie zrobię, bo serek zjadłem, fajki otwarte i zgrzewka wody też rozpruta, sorry.

Buuuu ! Palenie zabija ! (2011/08/26 19:01)

u?ytkownik57785

SeEki, a co ty takiego agresora włączasz na ludzi tu??????????????? Zadajesz idiotycznie sformułowane pytanie, to czego się spodziewasz? A poza tym taki temat już był tu zakładany, więc go odnajdź i kontynuuj a nie wyskakujesz na ludzi, którzy ci odpowiadają. Jest źle sformułowany tytuł, zdublowany temat, to nadaje się do zamknięcia, a tego nie zrobiliśmy, więc radzę trochę kultury i pokory wobec innych na forum. (2011/08/26 19:12)

rusikus

kupilem dzis ogorki i zastawilem na malosolne :P (2011/08/26 19:13)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

ayem

Na tym forum są ludzie którzy kupują nie chwaląc się tym i młodsi wędkarze co kupują i piszą o tym co kupili aby poprosić o opinię zakupu , więc sobie poczytaj . (2011/08/26 19:13)

u?ytkownik54189

kupilem dzis ogorki i zastawilem na malosolne :P

Małosolne *-* (2011/08/26 19:14)

u?ytkownik10466

Ja jeszcze dzisiaj nic...i cały dygotam aż...Jutro wpadam do Basi i Rafała jak burza i powywlekam im z pudeł na bezczelnego resztę Lusoxów,zamówione Suissexy oraz dwie garście jakiś fajowych gumisk.Do kompletu dorzucę szpulkę Berklejki 0,10mm ,kilka paczek Spinwali 10kg...Tak zaopatrzony wbiję się w moją Caravellę i popędzę łamiąc wszystkie przepisy drogowe na ryby...zaszyję się na mojej łodzi gdzieś w najbardziej dzikim zakątku jeziora,wyłączę telefon,i będę koczował tak do niedzielnego wieczoru przewalając wszystkie spinningowe pudła i nadwyrężając czwartym tysiącem rzutów barki...:)Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ale ja jestem napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,już półtora tygodnia nie łowiłem...............................:)
Sandałyyyyyyyyyyyy-drżyjta..:) (2011/08/26 19:16)

u?ytkownik10466

Ps.Coś tam kupiłem od Jędruli i teraz mnie nosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) (2011/08/26 19:18)

u?ytkownik54189

Ja jeszcze dzisiaj nic...i cały dygotam aż...Jutro wpadam do Basi i Rafała jak burza i powywlekam im z pudeł na bezczelnego resztę Lusoxów,zamówione Suissexy oraz dwie garście jakiś fajowych gumisk.Do kompletu dorzucę szpulkę Berklejki 0,10mm ,kilka paczek Spinwali 10kg...Tak zaopatrzony wbiję się w moją Caravellę i popędzę łamiąc wszystkie przepisy drogowe na ryby...zaszyję się na mojej łodzi gdzieś w najbardziej dzikim zakątku jeziora,wyłączę telefon,i będę koczował tak do niedzielnego wieczoru przewalając wszystkie spinningowe pudła i nadwyrężając czwartym tysiącem rzutów barki...:)Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ale ja jestem napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,już półtora tygodnia nie łowiłem...............................:)
Sandałyyyyyyyyyyyy-drżyjta..:)

aż się boję co będzie w styczniu :D (2011/08/26 19:18)

u?ytkownik57785

Ps.Coś tam kupiłem od Jędruli i teraz mnie nosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Nooooooooooooooooo, po trzech słowach można wyczuć towar Jędruli... Rozcieńczaj, rozcieńczaj!!! (2011/08/26 19:22)

bluehornet

Daniel , weź coś na uspokojenie . A swoją drogą Jędrula , to niezła .... , mógł ci chociaż dołożyć do zakupu gratisa w postaci tego " ziela " , które sam kurzy !!! Może ciebie by też wyluzowało ??? (2011/08/26 19:23)

u?ytkownik10466

Ps.Coś tam kupiłem od Jędruli i teraz mnie nosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Nooooooooooooooooo, po trzech słowach można wyczuć towar Jędruli... Rozcieńczaj, rozcieńczaj!!!

Rozcienczałem ale to świństwo kopie nawet gdy patrzysz...............:) (2011/08/26 19:35)

bluehornet

A jednak Jędrula się postawił , dodał gratisa ....., ale nie próbuj więcej ,przecież masz żonę , dzieci i .... aha - psa Arnolda !!!! (2011/08/26 20:04)

u?ytkownik57785

........akwarium i kochaniutką teściową.  (2011/08/26 20:06)

bluehornet

Daniel , a jednak Jędrula dołożył gratisa .... , ale nie bierz tego świństwa  , a co z żoną , dziećmi , masz dla kogo żyć !! Aha ,  o najważniejszym zapomniłem - a pies Arnold ???!!!
(2011/08/26 20:07)

u?ytkownik10466

Daniel , a jednak Jędrula dołożył gratisa .... , ale nie bierz tego świństwa  , a co z żoną , dziećmi , masz dla kogo żyć !! Aha ,  o najważniejszym zapomniłem - a pies Arnold ???!!!

A pies arnold też się tego świństwa nażarł i teraz gwizda na palcach od nogi..:) (2011/08/26 20:23)