Przecież nikogo nie będzie interesował serek topiony, gazeta i zgrzewka wody mineralnej... Bo to sobie dzisiaj kupiłem. Aha i fajki. No i foty nie zrobię, bo serek zjadłem, fajki otwarte i zgrzewka wody też rozpruta, sorry.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
kupilem dzis ogorki i zastawilem na malosolne :P
Ja jeszcze dzisiaj nic...i cały dygotam aż...Jutro wpadam do Basi i Rafała jak burza i powywlekam im z pudeł na bezczelnego resztę Lusoxów,zamówione Suissexy oraz dwie garście jakiś fajowych gumisk.Do kompletu dorzucę szpulkę Berklejki 0,10mm ,kilka paczek Spinwali 10kg...Tak zaopatrzony wbiję się w moją Caravellę i popędzę łamiąc wszystkie przepisy drogowe na ryby...zaszyję się na mojej łodzi gdzieś w najbardziej dzikim zakątku jeziora,wyłączę telefon,i będę koczował tak do niedzielnego wieczoru przewalając wszystkie spinningowe pudła i nadwyrężając czwartym tysiącem rzutów barki...:)Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ale ja jestem napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,już półtora tygodnia nie łowiłem...............................:)
Sandałyyyyyyyyyyyy-drżyjta..:)
Ps.Coś tam kupiłem od Jędruli i teraz mnie nosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
Ps.Coś tam kupiłem od Jędruli i teraz mnie nosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
Nooooooooooooooooo, po trzech słowach można wyczuć towar Jędruli... Rozcieńczaj, rozcieńczaj!!!
Daniel , a jednak Jędrula dołożył gratisa .... , ale nie bierz tego świństwa , a co z żoną , dziećmi , masz dla kogo żyć !! Aha , o najważniejszym zapomniłem - a pies Arnold ???!!!