Ciechanów gdzie na suma?
utworzono: 2012/07/08 10:14
hej.Po długiej przerwie znowu zawitałem na wedkuje;-)Interesuje mnie temat suma w Ciechanowskim okręgu.Mianowicie chodzi o to gdzie-na jakim łowisku-można się go spodziewać??
[2012-07-08 10:14]
podobno jest na krubinie tak kiedys słyszałem ale prościej jechać do pułtuska na narew [2012-07-08 13:35]
ostatnio byłem na Narwi i kilku złowiłem.chodzi mi o to żeby dotrzeć na łowisko jak najszybciej.Co sądzicie o łowieniu na wątrobę?
[2012-07-08 21:57]
Potwierdzam jest na Krubinie, ale na co go łapać to musisz próbować. Wątroba jest niezłym pomysłem.
Swoją drogą ciekawy temat. Sum jest, natomiast nie słyszałem żeby ktoś się tam na niego zasadzał. Spróbuj pociągnąć za język starszych wędkarzy tam siedzących. Koniecznie pisz jak się sprawa rozwija.
Pozdrawiam.
[2012-07-11 08:33]
dziki za podpowiedź!właśnie słyszałem że jest na kompielisku,ale nie chcę łowić na łowisku o którym słyszałem od jednej osoby.Postanowiłem na jakiś czas zmienić rybę którą łowię i padło na suma;-)szczupaka jest mało bo każdy go łowi
[2012-07-11 20:20]
dziki za podpowiedź!właśnie słyszałem że jest na kompielisku,ale nie chcę łowić na łowisku o którym słyszałem od jednej osoby.Postanowiłem na jakiś czas zmienić rybę którą łowię i padło na suma;-)szczupaka jest mało bo każdy go łowi
Nie bardzo mogę uchwycić sens twojej wypowiedzi. Możesz jaśniej.
Pozdrawiam.
[2012-07-13 09:16]
słyszałem o kąpielisku tylko od jednego wędkarza,że jest tam sum.Do tej pory łowiłem szczupaka lub okonia.Co do kąpieliska wczoraj byłem tam,pogadałem z wędkarzami i "mit" o sumie okazuje się prawdą.Posiedziałem tam troszkę z kijem w wodzie ale niestety nic nie wzięło.
[2012-07-13 21:37]
słyszałem o kąpielisku tylko od jednego wędkarza,że jest tam sum.Do tej pory łowiłem szczupaka lub okonia.Co do kąpieliska wczoraj byłem tam,pogadałem z wędkarzami i "mit" o sumie okazuje się prawdą.Posiedziałem tam troszkę z kijem w wodzie ale niestety nic nie wzięło.
piodab45 czy Ty to piszesz na trzeźwo? Czytam twój post któryś raz (tak samo poprzedni) i nie wiem o czym piszesz.
Wyjmij kij z wody to może coś weźmie... .
Pozdrawiam.
[2012-07-14 20:39]
piodab45 czy Ty to piszesz na trzeźwo? Czytam twój post któryś raz (tak samo poprzedni) i nie wiem o czym piszesz.
Wyjmij kij z wody to może coś weźmie... .
Pozdrawiam.
może wystarczy czytać jeżeli jest się trzeźwym!!!!PS są wyniki na łowisku.TEMAT ZAKOŃCZONY!
[2012-07-16 21:17]
No dobra, nie wkurzaj się :) . Jak przeczytam to na trzeźwo to załapię.
Pochwal się lepiej wynikami. Co, gdzie i kiedy?
Pozdrawiam.
[2012-07-17 08:33]