Placimy 5 zeta od wędki.jest płoć karp,okoń;szczupak,są 2 wyrobiska obok siebienie wiem czy jest czynneteraz .Zlodu brały duże płocie w dużych ilościach i trafiał sie ładny okoń
co do dojazdu .w Chrząstawie jest po prawej stronie drogowskaz na żwirownie a do samej Chrząstawy trafisz z mapą
(2010/03/25 09:53)
Naa tej piaskowni jestem częstym gościem ;p jest tam bardzo duzo gatunków rybek ; karp,sum,wegorz,karas.krasnopiora,ploc,szczupk,sandacz i mnostwo okonia .Bardzo dobre lowisko na niedzielna zasiadke . Teraz jest troszke gorzej bo kiedys mozna bylo na nocki zostawac a teraz nie wolno z powodu wandali. Mój najwiekszy karpik z chrzastawy to 8 kilo ;D ,ale spokojnie sa wieksze ;)
(2011/02/02 20:28)tak jak gruby napisał -są 3 stawy - wszystkie kompletnie różne - każdy trzeba poznać
Ja często tam biegam ze spinningiem, wiosna zawsze bardzo dobra - sporo okonia, bardzo dużo szczupaka - od glutów w zwyż, czasem sandał...
Jesień dużo słabsza, rybę tam trzeba dobrze poznać, w tym okresie żywiec jest najlepszą metodą... not for me...
a co do opłaty to facet albo babka chodzą i zbierają kasę , więc nei trzeba jechać do baraku
pozdrawiam
(2011/02/03 11:50)