NINIEJSZYM INFORMUJĘ, ŻE WRESZCIE JEST ODZEW ZE STRONY JAKICHŚ CZŁONKÓW KOŁA NR 62! UŻTYKOWNICY NASZEGO PORTALU, KTÓRZY MIELI ODWAGĘ SKRYTYKOWAĆ POSTAWĘ DZIAŁACZY KOŁA Z WODZISŁAWIA I UCZESTNIKÓW RZECZONEJ IMPREZY, DOSTAJA TERAZ E-MAILE Z GROŹBAMI I ZAWIADOMIENIEM O SKIEROWANIU SPRAWY DO SĄDU!
TAK SIE SKOŃCZY TA SPRAWA.
Niczego innego się nie spodziewałem. Sami powiedzcie, czy ci ludzie są normalni?
Koleżanko Klimana, sama wiesz, że będąc sam, przeciwko 50-ciorgu "wędkarzy", nie skieruję sprawy do komisji dyscyplinarnej. Jakie mógłbym mieć szanse? (2009/09/30 20:06)
norrmalnie czekam na tego e-maila a drrrrżę cały i boję się , do pracy polną drogą te 42 km będę jeździł. Hehehe a w d..... ich mam a końca kampanii buraczanej nie widać. (2009/09/30 20:17)
hahaa niezle ,dokopcie krzyzakom(nie umniejszam "przyjezdnym"są wśród nich równie pozytywnie nastawieni) bo chyba prawdziwi hanysi tak nie postąpili jeżeli tak to bardzo ubolewam .frustracje swoje na was chcą odbic ja jestem z wami, tak być nie może! i niech sobie nie myslą cwaniacy że głos o ich zachowaniach w świat nie pójdzie...pozdrawiam (2009/09/30 20:36)
Czuję sie dyskryminowany. Jeszcze nie dostałem takiego maila. Może mieszkam za daleko i ekipa z koła 62 nie chce sie procesować na Wybrzeżu? Cóż obejdę sie bez takiego maila ale pozdrawiam wszystkich wybrańców, którzy je dostali. Wodom cześć. (2009/10/01 21:54)
Podtytuł - jest odzew a no nie ma odzewu , próbuje się od czterech tygodni skontaktować z panem Arturem Borowskim prezesem koła nr 62 w Wodzisławiu Śląskim i nie mam odpowiedzi w przyszłym tygodniu postaram się kontaktować tel . dzwoniąc do koła dodam ze pan prezes " niepokoił " jak to ładnie ujął Ghostmir na priv. Więc pan prezes niepokoił mnie na portalu co znajomi szkolni się odnajdują ;)) (2010/01/31 16:17)
U nas na portalu tego wpisu chyba nie ma , bo Ghostmir usunął go , ale pamiętam że niektórzy za zgodą Autora wrzucili wpis na inne portale . Tytuł ,, Buraki po Wodzisławsku " . (2010/01/31 16:29)