Czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat Bugu w Wyszkowie ? Miejscówki na drapieżnika (szczupak, okoń, sandacz, sum). Chodzi o okolice mostu kolejowego w kierunku kolektora. Będę wdzięczny za wskazówki.
Witam Podpinam się pod pytanie,chociaż mi bardziej chodzi o stan wody i o szybkość nurtu? Zamierzam jechać na grunt w okolice wyszkowa w sobotę ale nie wiem czy jest sen.Ewentualnie może chodził ktoś za jaziem lub kleniem? (2014/04/23 20:30)
Woda nie jest za wysoka. Byłem 2 tygodnie temu. Główki były pozalewane, ale woda spadła od tamtej pory jakieś 20 cm. Poniżej link, gdzie możesz sprawdzić stany wód na różnych rzekach i miejscowościach.
Dziękuję za info.Planuje wyskoczyć mniej więcej na wysokości kamienczyka na feedera, jak będzie za duży uciag to może za kleniem lub jaziem pochodzę.Aby tylko pogoda była o resztę się nie martwie :-) (2014/04/23 21:40)
W Wyszkowie koło Szpitala co raz ktoś siedzi (byłem jakieś 2 tygodnie temu to płotek i krąpików kilkanaście złowiłem). Koło kościoła pw. św. Idziego (ten biały) też co raz kogoś na grunt widać, ale tam także sandacze łapią (także z łódek). Główki od strony Rybienka przy moście kolejowym też jeszcze pod wodą, ale za mostem kolejowym też już na grunt łapią. (2014/04/24 07:42)
Podbijam temat. Był ktoś ostatnio w Wyszkowie i w których miejscach ? Jak wyniki i gdzie tam szukać sandacza i sumika w nocy ? 4 dni temu byłem z paprochem. 14 okonków, z czego 2 miały wymiar. Jeden niewymiarowy szczupaczek. (2014/07/20 16:29)
Byłem w okolicach mostu na trasie na Białystok koło Wyszkowa, relacja tutaj, bolki się pokazywały pierwszego dnia ale drugiego już była cisza. Coś tam się uwiesiło. (2015/05/25 00:02)