Brania na jeziorze Świętokrzyskim

/ 3 odpowiedzi
Witam. Jak z braniami w świętokrzyskim? Prosiłbym o informację o łowiskach i efektach?
mESIEK

Świętokrzyski Przewodnik Wędkarski-Zapraszamy (2013/04/28 01:05)

pwcpiotro

hmmmmmmmm wędkuje już od tygodnia na Cedzynie i powiem że jestem bardzo zaskoczony myślałem że najwieksza ryba to bedzie okolo 1kg a co sie okazało przyjechałem w nocy do Pana który w dzień mnie kontrolował oczywiście wszystko było ok wtedy z gruntu wziął mi karp , sandacz i jaź potem o godzinie 23 przyjechałem sprawdzić co słychać u Pana który został na noc i powiem wam że byłem zaskoczony ponieważ miał 5,6 karpi tak od 5 do 7 kg . (2013/05/10 11:19)

pwcpiotro

wczoraj byłem od godziny 15 do godziny 18 ale ludzie którzy jeździli na skuterach bardzo mnie wkur**** i niestety ale pojechałem do domu dziś jadę można powiedzieć że na nockę ponieważ od godziny 17 do godziny 1 w nocy zależy też od brań i od pogody za to jutro jade już na troszeczkę dużej bo od 16 do 10 rano . Jeżeli chodzi o inne zbiorniki np : Hańcza , Morawica, Wilków , Borków słyszałem że też są brania ale ja jak na razie preferuje Cedzynę ponieważ jestem przekonany że tu siedzi "Gruba Ryba" myślę że w granicach 20-30 kg . (2013/05/10 11:24)