Bolonka Mistrall Ultra Light 6 m

/ 6 odpowiedzi
Witam.
Jestem na kupnie bolonki i zastanawiam się nad wędką Mistrall Ultra Light 6m. Mam pytanko czy miał ktoś do czynienia z tą wędeczką jak z wykonaniem z akcją?? pzdr
MARCIN CK

Miałem te wędke w reku ,powiem szczerze bardzo fajna szczytowa akcja wykończenie też spoko ,zbyt małe końcowe przelotki.Ja zakupiłem akurat aque 6m,bardziej mi leżała.Trzeba traktować z przymróżeniem oka  ich mase podaną przez producenta.Aqua jest cięższa niż podaje producent. (2011/04/02 13:43)

zawer

Spoko dzięki za odpowiedź zdecydowałem się i zamówiłem sobie na allegro tego Ultra Lighta wyjdzie w praniu nad rzeką jak wędeczka pracuje:). (2011/04/02 19:46)

MARCIN CK

Na pewno będziesz  zadowolony. (2011/04/02 20:26)

HeadAche

Jak wybierałem bolonke w sklepie to miałem Mistralla w łapie ale jakos mi nie leżał.  Powiem Ci ze każdy ma inne upodobania i odczucia co do wędki. Jak przetestujesz 10 bolonek to bedziesz naprawde wiedział co dobre. A teraz jak już zamówileś to połamania na taaaaaaaakiej rybie. Pozdrawiam (2011/04/02 23:33)

MARCIN CK

A co poleciłbyś w tej cenie? (2011/04/03 14:11)

zawer

Byłem na rybkach z nową bolonką i powiem że rewelacja wędka lekka akcja typowo szczytowa rybę czuć fajnie na wędce ogólnie poszczególne części dobrze spasowane także polecam. (2011/05/02 16:28)

Sklep wedkuje.pl

Mistrall Lexus Ultra Spin