Biedne węgorki

/ 7 odpowiedzi
Jak widać prawie bez szans :P . Niechorze , długi zagrodzony dwoma bramkami (zakaz włazu) pomost transportowy. Jeden wędkarz ma 5 wędek a drugi zaledwie trzy ...

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

bigtank

PS . jedna jeszcze leży :P ten co stoi szykuje ją własnie :) (2010/08/09 12:19)

mondeo97

Jak widać trening czyni mistrza. Na dwie wędki to każdy łowi, ale na pięć to już coś- jest co ogarnąć. Próbuję sobie wyobrazić co ten gościu robi jak ma branie na trzy wędki naraz,wtedy dopiero musi się uwijać. Mam tylko że kiedyś ktoś się z mim uwinie. (2010/08/09 18:51)

baloonstyle

Heh przy dużej ilosci bran facet ma jazde bez trzymanki....

(2010/08/17 09:10)

u?ytkownik38976

Co za hurtownik pieprzony..... Ale na tym betonie w Niechorzu to normalka w sezonie. Przyjeżdża burak z miasta nad morze i trzepie te ryby chyba na zapas, jakby jutro miał umrzeć albo jakby mieli z dna morza korek wyciągnąć. Aż żal mi dupe ściska, że mnie tam nie ma. Gwarantuję trzy "nadprogramowe" złamane na kolanie albo na nim te jego wędki. (2010/08/17 10:01)

baloonstyle

Z tym że przybysza wariuja nad woda to prawda.

Ostatnio na wisle gadałem z gościem co był na wakacjach w moich okolicach i zrobił sobie typowo wędkarskie wakacje ....piwko, rybki knajpa i tak co dziennie.

Gość bardzo miły ale widok 6-ciu wędzisk juz nie był taki miły...

Pytałem po co na tyle łapie... Odpowiedź prosta"czaja się na suma i musze dobrze penetrowac dno', " tu kart nie sprawdzaja więc o co panu chodzi".

Spaliłem papierosa i odszedłem bo widok był tragiczny.na koniec zapytałem się co robi z rybami złowionymi to powiedział , że wypuszcza bo czai się tu na rybę życia.

(2010/08/17 10:15)

u?ytkownik38976

Ja bym takiemu wjebutał grzywnę życia i zubożył o sześć wędeczek....... (2010/08/17 10:50)

baloonstyle

Ja spokojny jestem.

ale masz racje takich pseudo wędkarzy trzeba tępić, bo wędkarstwo to sport i relaks a nie spełnianie swoich chorych ambicji.

(2010/08/17 11:28)