Siema. Był ktos na Białym ? Bierze cos teraz ? ;)
Kolego Bromar nie każdy wszystko wie i nie każdy jest doskonały , na portalu są młodzi i zrozummy ich pytania ,pomimo iż są początkujący ,chcą coś się dowiedzieć ,więc w miarę możliwości pomóżmy każdemu ,nie łapiąc za słówka.Soryy ,bez urazy.Pozdrawiam.
Kolego Bromar nie każdy wszystko wie i nie każdy jest doskonały , na portalu są młodzi i zrozummy ich pytania ,pomimo iż są początkujący ,chcą coś się dowiedzieć ,więc w miarę możliwości pomóżmy każdemu ,nie łapiąc za słówka.Soryy ,bez urazy.Pozdrawiam.
Kolego DARO2165 ani mi przez myśl nie przeszło żeby się obrazić.
Co do młodych Kolegów, to doskonale wiem że niewiele jeszcze wiedzą i szukają porad czy podpowiedzi w rozwiązaniu ich problemów. Ja sam doskonale zdaję sobie sprawę że w temacie wędkarstwa nie wiem wszystkiego bo i chyba niema tu takiego Kolegi który już wie wszystko ( bo to niemożliwe ) ale to że ktoś z racji swojego wieku, czy krótkiego że tak powiem stażu wędkarskiego wielu rzeczy nie wie to nie znaczy że musi iść na łatwiznę każde swoje pytanie zadawać w formie nowego wątku na forum. Każdego dnia zadawane jest tu kilkadziesiąt różnych pytań. więc wyobraźmy sobie ile to by było nowych tematów. Przy takim postępowaniu raczej nikt nie byłby wstanie czegoś tu się dowiedzieć. Jestem na tym portalu od niedawna i nim dodałem pierwszy post czy założyłem nowy wątek to poobserwowałem jak to forum funkcjonuje. Natomiast kolega kamara11 jak się domyślam (choć może jestem w błędzie) jest tu od dwóch może trzech dni bo chyba tyle zakłada się tu blog i na dzień dobry częstuje nas chyba trzema nowymi wątkami w krótkim czasie w dodatku w pokojach które nie mają nic wspólnego z tematem jego pytania.
Mając na uwadze to że Kolega kamara11 jest blogerem to moim zdaniem powinien dać nam możliwość się poznać a on może to przez swą skromność na stronie -O mnie- wpisał tylko - Witam :).
Oczywiście opinia jaką tu wyraziłem w tej kwestii jest to tylko moje zdanie i nikomu go nie narzucam gdyż może tok mojego rozumowania jest błędny.
Chętnie poczytam jakie jest zdanie innych Kolegów.
Lubie Tego gościa ! Pozdro Bromar
(2010/08/12 10:40)