Biały Kościół

/ 11 odpowiedzi
Siema. 
Był ktoś na Białym ? Bierze cos teraz ? ;)
Bromar

Siema. Był ktos na Białym ? Bierze cos teraz ? ;)

Kolego to jest temat do pokoju Łowiska. Litości nie zadawaj pytań w formie nowych wątków-tematów. Najpierw kolego szukaj, szukaj. (2010/08/11 15:53)

DARO2165

Kolego Bromar nie każdy wszystko wie i nie każdy jest doskonały , na portalu są młodzi i zrozummy ich pytania ,pomimo iż są początkujący ,chcą coś się dowiedzieć ,więc w miarę możliwości pomóżmy każdemu ,nie łapiąc za słówka.Soryy ,bez  urazy.Pozdrawiam. (2010/08/11 23:05)

Bromar

Kolego Bromar nie każdy wszystko wie i nie każdy jest doskonały , na portalu są młodzi i zrozummy ich pytania ,pomimo iż są początkujący ,chcą coś się dowiedzieć ,więc w miarę możliwości pomóżmy każdemu ,nie łapiąc za słówka.Soryy ,bez  urazy.Pozdrawiam.

Kolego DARO2165 ani mi przez myśl nie przeszło żeby się obrazić.
Co do młodych Kolegów, to doskonale wiem że niewiele jeszcze wiedzą i szukają porad czy podpowiedzi w rozwiązaniu ich problemów. Ja sam doskonale zdaję sobie sprawę że w temacie wędkarstwa nie wiem wszystkiego bo i chyba niema tu takiego Kolegi który już wie wszystko ( bo to niemożliwe ) ale to że ktoś z racji swojego wieku, czy krótkiego że tak powiem stażu wędkarskiego wielu rzeczy nie wie to nie znaczy że musi iść na łatwiznę każde swoje pytanie zadawać w formie nowego wątku na forum. Każdego dnia zadawane jest tu kilkadziesiąt różnych pytań. więc wyobraźmy sobie ile to by było nowych tematów. Przy takim postępowaniu raczej nikt nie byłby wstanie czegoś tu się dowiedzieć. Jestem na tym portalu od niedawna i nim dodałem pierwszy post czy założyłem nowy wątek to poobserwowałem jak to forum funkcjonuje. Natomiast kolega kamara11 jak się domyślam (choć może jestem w błędzie) jest tu od dwóch może trzech dni bo chyba tyle zakłada się tu blog i na dzień dobry częstuje nas chyba trzema nowymi wątkami w krótkim czasie w dodatku w pokojach które nie mają nic wspólnego z tematem jego pytania.
 Mając na uwadze to że Kolega kamara11 jest blogerem to moim zdaniem powinien dać nam możliwość się poznać a on może to przez swą skromność na stronie -O mnie- wpisał tylko - Witam :).

Oczywiście opinia jaką tu wyraziłem w tej kwestii jest to tylko moje zdanie i nikomu go nie narzucam gdyż może tok mojego rozumowania jest błędny.

Chętnie poczytam jakie jest zdanie innych Kolegów. (2010/08/12 01:17)

u?ytkownik35722

Kolego Bromar nie każdy wszystko wie i nie każdy jest doskonały , na portalu są młodzi i zrozummy ich pytania ,pomimo iż są początkujący ,chcą coś się dowiedzieć ,więc w miarę możliwości pomóżmy każdemu ,nie łapiąc za słówka.Soryy ,bez  urazy.Pozdrawiam.

Kolego DARO2165 ani mi przez myśl nie przeszło żeby się obrazić.
Co do młodych Kolegów, to doskonale wiem że niewiele jeszcze wiedzą i szukają porad czy podpowiedzi w rozwiązaniu ich problemów. Ja sam doskonale zdaję sobie sprawę że w temacie wędkarstwa nie wiem wszystkiego bo i chyba niema tu takiego Kolegi który już wie wszystko ( bo to niemożliwe ) ale to że ktoś z racji swojego wieku, czy krótkiego że tak powiem stażu wędkarskiego wielu rzeczy nie wie to nie znaczy że musi iść na łatwiznę każde swoje pytanie zadawać w formie nowego wątku na forum. Każdego dnia zadawane jest tu kilkadziesiąt różnych pytań. więc wyobraźmy sobie ile to by było nowych tematów. Przy takim postępowaniu raczej nikt nie byłby wstanie czegoś tu się dowiedzieć. Jestem na tym portalu od niedawna i nim dodałem pierwszy post czy założyłem nowy wątek to poobserwowałem jak to forum funkcjonuje. Natomiast kolega kamara11 jak się domyślam (choć może jestem w błędzie) jest tu od dwóch może trzech dni bo chyba tyle zakłada się tu blog i na dzień dobry częstuje nas chyba trzema nowymi wątkami w krótkim czasie w dodatku w pokojach które nie mają nic wspólnego z tematem jego pytania.
 Mając na uwadze to że Kolega kamara11 jest blogerem to moim zdaniem powinien dać nam możliwość się poznać a on może to przez swą skromność na stronie -O mnie- wpisał tylko - Witam :).

Oczywiście opinia jaką tu wyraziłem w tej kwestii jest to tylko moje zdanie i nikomu go nie narzucam gdyż może tok mojego rozumowania jest błędny.

Chętnie poczytam jakie jest zdanie innych Kolegów.

Lubie Tego gościa ! Pozdro Bromar

(2010/08/12 10:40)

qendo

Zgadzam się. Od jakiś 3 lat jestem użytkownikiem pewnego forum, które należy do jednej z najpopularniejszych gier PC na świecie. Do każdego działu, a jest ich z 10 przypisanych jest po 2-3 moderatorów. Nikt nie zadaje pytań w złych tematach działach, użytkownicy zaraz podawają w poście link do odpowiedniego działu, a modek zamyka. Jest kilka fajnych usprawnień które sam bym tu chętnie wprowadził. Może jak znajdę chwilę czasu i chęci to przedstawie to użytkownikom i mam nadzieje, że ułatwi to zadawanie pytań itd. Pisanie cały czas drukowanymi literami jest również zakazane. (2010/08/12 11:59)

grahamx71

Byłem na Białym na zeszłych wakacjach i takiego zatrzęsienia małego karpia to nigdzie nie widziałem - z wielka szczerością jak się wyciąga co 2 minuty karpiki 20 cm to się odechciewa wędkowania na takim akwenie. Pozdrawiam ;) (2010/08/15 22:35)

Grzybu89

Zgadzam się w 100%ach z kolegą, a dzieje się dlatego tak że Bialy Kościół jest rok w rok zarybiany tym karpikiem, chyba puszczają go jako pokarm dla sumów. Lecz kolego musiałeś trafić zaraz po zarybieniu bo po jakiś dwóch miesiącach już ten karpik nie jest tak głupi i nie bierze dosłownie co 2 minuty owszem trafia się ale zadziej i jest szansa na kilku kilogramowego karpia a takich tez jest trochę:) (2010/08/16 22:18)

grahamx71

Dobrze wiedzieć, wędkowałem tam dwukrotnie więc jeszcze nie zaliczyłem tam większej sztuki ale fajnie że jest sum to ciekawa informacja. Dzieki i pozdrawiam ;) (2010/08/17 18:04)

wiali

na tych stawach jest i to nawet spory sum trafiają się też leszcze po 50cm spore karpie ale na większą sztukę to widziałem goście pływają łódkami zdalnie sterowanymi, nęcą i siedzą parę dni a sumy i węgorze to dodatek do nocnych zasiadek słyszałem też z pewnego źródła że gdzieś w okolicach maja to goście metrowego Zębala wyciągnęli (2010/08/18 19:43)

hmr

Suma to jest i to całkiem sporo, ale na stawie nr 1, za to na dwójce jest dużo leszcza , można powiedzieć nawet że zbiornik jest przeleszczony :) małe sztuki biorą jak szalone ale zdarzają się i większe :) Ja osobiście lubię ten zbiornik i często tam zaglądam :D

Pozdrawiam (2010/08/19 00:07)

Piotrek80

Witam mam pytanie 
na Białym Kociole można złowić ładne okonie - komuś się udało
 pozdrawiam (2023/02/11 13:55)