Witam !Mam pytanko czy ktoś z was też tak sądzi że w tym sezonie jest beznadziejnie z rybą !Jeżdzimy średnio trzy -cztery razy w tygodniu w okolice buga i prawie nic nie udaje nam się złowić co się dzieje ? W poprzednim sezonie było naprawdę dobrze były takie dni że łowiliśmy nawet po 10 szczupaków ,dużo białej ryby ,piękne okonie tak było a teraz prawie nic!Czy ktoś podzieli się swoją opinią na ten temat?Pozdrawiam !
Szanowny kolego , ja pokonałem jakieś 215 km:) Wiadomo że tez wolałbym ciągnąć medalowe ryby ale co poradzić. Było jak było i najważniejsze ze z dala od tego całego zgiełku. Skoro nie ma brań to wpisami na forum tego nie zmienisz. Z racji tego że w wodzie lipa to ja jutro wybieram się na grzyby:) Pozdrawiam:)
(2014/09/26 19:46)Szanowny kolego , ja pokonałem jakieś 215 km:) Wiadomo że tez wolałbym ciągnąć medalowe ryby ale co poradzić. Było jak było i najważniejsze ze z dala od tego całego zgiełku. Skoro nie ma brań to wpisami na forum tego nie zmienisz. Z racji tego że w wodzie lipa to ja jutro wybieram się na grzyby:) Pozdrawiam:)
jeśli nie można złowić ryby to znaczy że jej nie ma, brak zarybień, kłusownictwo, tzw odłowy kontrolne, bo jak inaczej to tłumaczyć, żeby zaś posiedzieć nad wodą i chłonąć pełną piersią poranne mgły, nie trzeba opłacać składek PZW, zostaje tylko komercja, pozdro.
(2014/09/26 22:31)jeśli nie można złowić ryby to znaczy że jej nie ma, brak zarybień, kłusownictwo, tzw odłowy kontrolne, bo jak inaczej to tłumaczyć, żeby zaś posiedzieć nad wodą i chłonąć pełną piersią poranne mgły, nie trzeba opłacać składek PZW, zostaje tylko komercja, pozdro.