Belony w kwietniu

/ 5 odpowiedzi
Powiedzcie proszę czy da radę w tym ostatnim tygodniu kwietnia wyciągnąć już z brzegu belonę?Pozdrawiam.
darek1973r

Z tego co mi wiadomo woda ma 10C , więc Belony powinny powoli pokazywać się przy brzegu . Osobiście sprawdzę 1 maja w Mrzeżynie (2011/04/26 08:51)

jacenty75

Witam,

Pod koniec kwietnia raczej belony nie złowisz przynajmniej teoretycznie. Sam z niecierpliwością śledzę wieści z wybrzeża ale z tego co widać i słychać to noce nadal zimne i wiatr zimny wieje. Ja co prawda wybieram się po 20 maja aby nie ryzykować 1000 km jazdy dla samej przejażdżki.

Polecam śledzić wątek "Belona 2011" na FORS (forum o rybach szlachetnych) tam na bieżąco koledzy z nad morza zdają relację co i jak i czy już.

Pozdrawiam wszystkich miłośników tej super (sportowo) rybki.

(2011/04/26 10:29)

lexyV

Witam
Wczoraj sprawdzałem belonki jeszcze nie ma ;/ fale jak narazie są za duże ale bede sprawdzał na bierząco w Jastrzębiej Górze Jakby ktoś był za przyjazdem to poinformuje co i jak oraz gdzie i zarazem jest możliwość wynajęcia pokoju po dobrych cenach wystarczy ze powołacie się na belone zostawiam namiary: http://www.rys.wczasowicz.pl/  O pojawieniu sie belony bede pisał Pozdrawiam (2011/05/02 22:36)

jacenty75

Witam,

Czy po minionym weekendzie któryś z kolegów miał już styczność z beloną jak nie fizyczny to może chociaż wzrokowy?

(2011/05/09 10:41)

Bartek09121

Dziś byłem na belona i miałem na łodzi 5 na 20 brań normalnie katastrofa chciałbym się dowiedzieć na co mam go łowc :D (2011/05/15 20:09)