witam
ja mam uf 8 mikado bardzo dobry jednak teraz bym kupił cos trochę bardziej sztywnego i rownież z mikado
(2012/12/06 20:44)Witaj
ja kupiłem sobie bata FIUME Goverla 8m i jestem z niego zadowolony
(2012/12/06 21:05)1, MIKADO Tournament Pole 800 Wyczynowy bat wykonany z węgla IM-8 waga 420g- kupisz go w sieci w graniach około 500 zł. Nie będę go opisywał ten bacik jest tak znany że nie potrzebuje rekomendacji.
2, MIKADO Ultraviolet pole 8m bat z węgla IM9 .bardzo lekki również dobrze wyważony do połowu średniej ryby. Bacik sztywny i szybki o akcji wybitnie szczytowej , doskonały do łowienia pełnym zestawem , szczytówka pusta można zamontować gumę. waga 400gr - kupisz go w sieci za około 440 zł
3, Mistrall AMUNDSON Pole 8m – wyrzut do 30 g- lekkie i sztywne wędzisko do połowu średniej ryby. Jak dla mnie idealnie wyważone nie męczy ręki. Budowa - węgiel HM80 i HM62. Czuła, elastyczna, pełna szczytówka, waga 410 gr - kupisz go w sieci za około 380 zł
Wszystkie trzy posiadam w kolekcji i nie celowo w takiej kolejności napisałem - nic lepszego w cenie do 500zł nie kupisz chyba że używkę,
(2012/12/07 18:23)
Witam nie chce zakładać nowego tematu,pytnie mam odnośnie batów 7-8 m na jakiej odległości maksymalnie powędkuję na te sprzęciki,bo zastanawiam się pomiędzy batem7-8m a odległościówką,będe łowił na odrze.pozdrawiam
Witam nie chce zakładać nowego tematu,pytnie mam odnośnie batów 7-8 m na jakiej odległości maksymalnie powędkuję na te sprzęciki,bo zastanawiam się pomiędzy batem7-8m a odległościówką,będe łowił na odrze.pozdrawiam
To zależy, jakiej głębokości będzie łowisko. Odpowiedź dokładna może nie jest, ale należy przejąć (pi razy oko) długości bacika + żyłka zestawu - głębokość w metrach i wychodzi w przybliżeniu wynik, w jakiej maksymalnie odległości możemy wędkować tym kijkiem. Proste
Z wędkarskim Pozdrowieniem
(2012/12/09 19:06)zastanów się nad bolonką, a najlepiej mieć jedno i drugie :Ppzdr. Maras