Bardzo tani sklep internetowy dla wędkarzy

/ 18 odpowiedzi
Witajcie !

Chciałbym was zapytać drodzy internauci,koledzy wędkarze o to czy jest na internecie jakiś sklep z artykułami wędkarskimi ,które nie są drogie a wręcz bardzo tanie .Pytanie swoje motywuje tym ,że pewnego razu znalazłem taki sklep nazywał się ''Złota Rybka'',lecz ten już od ponad połowy roku wstrzymał sprzedaż ,chodzi mi właśnie o taki rodzaj sprzętu ,można rzec ''bazarowego'' ,a ja nie mam dostępu do żadnego bazaru czy targu bo mieszkam na wsi .Bardzo lubię chodzić z kolegą na ryby a nadal chodzę do szkoły i nie pracuje więc z kasą krucho a od rodziców nie chce wyciągać tak dużą sumę pieniędzy na tak drogi sprzęt znanych marek wędkarskich liczę na waszą pomoc i wyrozumiałość mojego pytania .

Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich .
zbynio5o

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale proponuje Ci jednak abyś z pomocą kogoś dorosłego wybrał sie na taki targ gdzie zakupisz sobie sprzęt i akcesoria. Dotkniesz, zobaczysz na żywo, może coś utargujesz. W necie róznie to bywa z tym sprzętem, a i za darmo Ci tego nie prześlą. (2015/08/27 16:26)

guziol48

Witam, proszę was o pomoc. Poszukuję sklepu online gdzie można zakupić wodery Pros? Allegro odpada niestety bo nie mam tam konta, a zakładać specjalnie nie będę. Pozdrawiam. (2016/05/16 09:13)

Sith

Chyba najtańszy sklep internetowy z szerokim asortymentem www.wedkarski.com (2016/05/16 11:08)

spines21

https://ajgroup-pros.pl/kontakt/ (2016/05/16 13:05)

SlawekNikt

Ja wybieram takie, które prowadzą też sprzedaż stacjonarną, a oferta w necie jest po prostu rozszerzeniem. (2016/05/16 22:14)

guziol48

Dzięki za namiary, właśnie znalazłem i zamówiłem, ponoć już jutro mam mieć u siebie. Zdecydowałem się na takie coś -Spodniobuty Pros Standard model SB01
Zdam relację jak się będą sprawować. (2016/05/18 10:25)

guziol48

Normalnie szok, tak jak mnie zapewniano, też tak było, spodniobuty super. Zaliczyły już pierwsze zamoczenie i zdały test bez problemu. Polecam, świetny produkt za niewielkie pieniądze.

P.S.
Namawiali mnie abym sobie przetestował sobie spodniobuty MORO. Ciekawie to wygląda ale obecne na razie mi wystarczą, mam nadzieję na lata. Pozdrawiam.
  (2016/06/07 15:27)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

lucas3333

Nauczyłem się łowić na sztucznych błystkach obrotowych od wedkarski-floo i w końcu zaczęło coś wychodzić ;) Mam na koncie fajne sztuki. Szukam naturalnie po cenie przynęt i akcesoriów wędkarskich, bo kiedy wejdziesz w hobby to trudno się powstrzymać :) Sami pewnie wiecie, o co mi chodzi. W każdym razie jeden z moich lepszych kontaktów w tym momencie. (2022/06/03 11:51)

jurasek15

Nauczyłem się łowić na sztucznych błystkach obrotowych od wedkarski-floo i w końcu zaczęło coś wychodzić ;) Mam na koncie fajne sztuki. Szukam naturalnie po cenie przynęt i akcesoriów wędkarskich, bo kiedy wejdziesz w hobby to trudno się powstrzymać :) Sami pewnie wiecie, o co mi chodzi. W każdym razie jeden z moich lepszych kontaktów w tym momencie.

Jaka reklama taka jakość sklepu. :) (2022/06/03 21:56)