Zaloguj się do konta

Barcelona z Arsenalem 1-2

utworzono: 2011/02/17 13:47
Yaro

Barcelona z Arsenalem przegrała 1-2 na The Emirates.

Wojciech Szczęsny w Bramce, kariera 20 latkowi się szykuje!!!

[2011-02-17 13:47]

cypis1

Bardzo zacięty mecz ale Arsenal jednak górą. Piękna bramka van Persiego z dużego kąta i świetna gra polskiego bramkarza szczególnie w drugiej połowie. Naprawdę było na co popatrzeć. Pozdrawiam!
[2011-02-17 14:23]

pstrag222

to było nie wiarygodne i nie wierze ze takiej setki messi nie wykorzystal na poczatku meczu. ale u siebie mam nadzieje ze barca wygra. a co do szczesnego to musi sie jeszcze ograc bo troche brakuje mu pewnosci siebie

[2011-02-17 14:25]

Michal95

Trochę szkoda że Barca nie strzeliła z 100% okazji. Może mecz byłby wtedy jeszcze bardziej zacięty.
[2011-02-17 14:48]

Yaro

No, tak trochę Mi szkoda tej Barcy... Ale prawda było można wczoraj na co popatrzyć. A te Nasze Polskie Białe Orły Franca to jeszcze muszą się dużo nauczyć. Ale nie ma co rozwijać tego tematu i się denerwować. Dzisiaj gra Lech Poznań no, i trzeba lecieć piwko kupić... hehehehe!!! [2011-02-17 15:13]

bartek05

Ja się bardzo ciesze ze ta Barcelona przegrała i mam nadzieje ze Arsenal ich wyeliminuje z Ligi Mistrzów a co do naszego Wojtka Bardzo dobry mecz i oby tak dalej
[2011-02-17 15:34]

Harry Potter

Bardzo zacięty mecz ale Arsenal jednak górą. Piękna bramka van Persiego z dużego kąta i świetna gra polskiego bramkarza szczególnie w drugiej połowie. Naprawdę było na co popatrzeć. Pozdrawiam!

Nie twierdzę że bramka Van Persiego była brzydka, ale co w tej sytuacji zrobił Valdes??? Stanął jak słup soli, ani drgnął. Może Van Persi mu powiedział że Lato się o niego pytał... hehe...

[2011-02-17 16:48]

bartek05

Nie twierdzę że bramka Van Persiego była brzydka, ale co w tej sytuacji zrobił Valdes??? Stanął jak słup soli, ani drgnął. Może Van Persi mu powiedział że Lato się o niego pytał... hehe...

hehehehe Van Persi sie go zapytał jak chce żeby wpadła piłka
[2011-02-17 17:24]

pstrag222

hehehehe Van Persi sie go zapytał jak chce żeby wpadła piłka

raczej valdes sie zdziwił ze van persi zamkną oczy i wali na pale był w szoku chłopak dlatego stał jak słup soli
[2011-02-17 17:32]

bartek05

świadczy to o klasie napastnika tak ładnie wpakować piłkę w tak małej luce wielki szacunek i mam nadzieje ze wygrają i wejdą dalej a mowa o ARSENALU
[2011-02-17 21:00]

rafall

Nie lubią Arsenalu ale w tym przypadku(polski bramkarz) to sie ciesze że wygrali a młodemu na bramce oby sie w głowce nie powaliło i był co raz  lepszy!!
[2011-02-17 21:04]

Daniel1525

Mam nadzieje że Barcelona u siebie przegra i odpadnie.Arsenalu nie lubię ale jest w czołówce najlepszej ligi na świecie (na dzień dzisiejszy 2 miejsce) i jest w stanie pokonać Barce na wyjeździe:) 

GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Pozdrawiam.

[2011-02-18 14:53]