Pytanie, czy kretyn miał w ogóle karte. A nie mógł ktoś jakoś dojrzec i zanotować numery rej. ich aut?
Według mnie każda nawet pneumatyczna broń powinna być rejestrowana.
Jak ktoś ma takie zwariowane pomysły to badania nie pomogą i specjalne pozwolenia . Przecież dla zabawy może i kamieniami , lub czym innym to samo robić . Po prostu tacy ludzie się trafiają i powinno się ich eliminować . Nie można całego społeczeństwa karać , czy ograniczać bo kilku oszołomów tak czy inaczej postąpiło . Takich ludzi powinno się ostro karać i eliminować ze społeczeństwa . Najlepiej takich delikwentów dobrze zlokalizować i znaleźć sposób aby ich utemperować . Przecież jeżeli nie wie jak postępować z wiatrówką to i podobnie będzie się zachowywać i z innymi przedmiotami jakie wpadną mu w ręce .
(2010/06/01 20:44)
Wiemy skąd oni są wcześniej czy później wpadną policja prosi żeby ich wezwać bez samosądów
Ja to myślę tak że policja powinna takiemu kretynowi najpierw ze dwie trzy gumy po plechach zapieprzyć ale tak żeby się wyprostował a później sprawa w sądzie o strzelanie do zwierząt i do ludzi tutaj nad tym zbiornikiem w ładną pogodę przychodzą całe rodziny na spacery, o tragedie nie trudno.Skoro taki kretyn nie szanuje zwierząt i do ludzi celuje i strzela z takiej pneumatycznej broni to można przypuszczać że jak bedzie miał broń palną to zrobi to samo ,więc lepiej już teraz do odsiadki niech idzie