Skoro nie spotkaleś się z czyms takim to skąd wiesz, że są?
Niby co ten automat miałby robić?
Nie wiem czy słyszałeś o ruskim automacie co strzyże, goli, pier...li,usuwa ciąże i krawaty na h...wiąże.
Skoro nie spotkaleś się z czyms takim to skąd wiesz, że są?
Niby co ten automat miałby robić?
Nie wiem czy słyszałeś o ruskim automacie co strzyże, goli, pier...li,usuwa ciąże i krawaty na h...wiąże.
Kazdy myślacy wędkarz kupuje w sklepie robaki przed wyprawą ,płucze z amoniaku i zaprawia swoimi atraktorami,owszem taki sklep w formie automatu dobry dla sklerotyków jest.Ostatni ratunek by mieć na co łowić ryby:-) :-) :-) Czy w te upały robale to wytrzymają? Zapewne musi być jakieś chłodzenie w tych automatach ale to koszt dla właściciela automatu dodatkowy za energię i nie wiem jaka jest cena takiego zakupu pudełeczka robala ? Zapewne ze dwa razy tyle co w sklepie.Potrzebujący zawsze w potrzebie zapłaci:-)
Kazdy myślacy wędkarz kupuje w sklepie robaki przed wyprawą ,płucze z amoniaku i zaprawia swoimi atraktorami,owszem taki sklep w formie automatu dobry dla sklerotyków jest.Ostatni ratunek by mieć na co łowić ryby:-) :-) :-) Czy w te upały robale to wytrzymają? Zapewne musi być jakieś chłodzenie w tych automatach ale to koszt dla właściciela automatu dodatkowy za energię i nie wiem jaka jest cena takiego zakupu pudełeczka robala ? Zapewne ze dwa razy tyle co w sklepie.Potrzebujący zawsze w potrzebie zapłaci:-)
no widzę iż popierając takie rozwiązanie stałem sie sklerotykiem. bo przecież nikt z nas nie pracuje, nie ma innych spraw na głowie i zwyczajnie zawsze powinien pamiętać o zakupach przed zamknięciem sklepu.
w każdym wątku zwęszysz jakiś problem, nie pomijając jakiegoś uszczypnięcia personalnego. tak samo jak ostatnio prowadząc kłótnie z Piotrkiem w innym wątku.
no widzę iż popierając takie rozwiązanie stałem sie sklerotykiem. bo przecież nikt z nas nie pracuje, nie ma innych spraw na głowie i zwyczajnie zawsze powinien pamiętać o zakupach przed zamknięciem sklepu.
w każdym wątku zwęszysz jakiś problem, nie pomijając jakiegoś uszczypnięcia personalnego. tak samo jak ostatnio prowadząc kłótnie z Piotrkiem w innym wątku.
Przestań sapać kolego i sie mojej dupy chwytać.Zartów nie znasz?Też raz mi się zdarzyło przysklerozić:-) :-) :-) A w zezonie znam sklepy otwarte w soboty do 14 i niektóre w niedziele.Ja nie widzę problemu i nikogo nie tykam ,Co kogoś interesuje inny wątek.Co podjudzasz innych na mnie .Tyka Ciebie ktoś?Owszem automaty bliżej wody są pomocne a nie w mieście oddalonym o 50 km od mojego miasta i jeszcze nie w tym kierunku co jadę.Ale zaraz je wandale rozwalą jak bedą na uboczu.W Barkowicach nad Zalewem by się taki przydał.Koło sklepu spożywczego setki wędkarzy tam jeździ biznes jak się patrzy.Nie wyciągaj moich słów z kontekstu.Nikt nie wie co Ty popierasz a czego nie ,ja też mam prawo wypowiedzi i nie zamykaj nikomu buzi.
kilka razy korzystałem z takiego automatu i nie było to kwestią roztargnienia ale raczej z nieoczekiwanej wyprawy na ryby głównie była to dodatkowa paczka zanęty jak i robaki .