Atraktory do kulek proteinowych.

/ 4 odpowiedzi
Witam !
Poszukuje NIE ZA DROGICH atraktorów . Potrzebne mi sa do produkcji kulek . Jaka firma ma dobre atraktory  z wielka gamma zapachow ? Czy Traper ma dobre ? Z góry dzieki za pomoc :D
u?ytkownik26223

Traper nie wiem,nie stosowałem.Tandem baits stosowałem .aromaty seria euro p-takie sobie nie wydajne tyle że tanie.seriia impact dużo lepiej.ostatnio kupuje aromaty anacondy .nie drogie,wydajne i fajnie pachną. (2014/11/29 21:32)

JKarp

A to chyba najlepsza propozycja.http://allegro.pl/aromat-spozywczy-aromaty-spozywcze-w-plynie-gr-i4613616716.html
JK (2014/11/29 22:04)

amand

Witam !
Poszukuje NIE ZA DROGICH atraktorów . Potrzebne mi sa do produkcji kulek . Jaka firma ma dobre atraktory  z wielka gamma zapachow ? Czy Traper ma dobre ? Z góry dzieki za pomoc :D

Ale chodzi ci o coś konkretnego jakaś nazwa własna tego atraktora trapera. Ponieważ oferta jest duża. A i jeszcze jedno atraktory w proszku czy w płynie? (2014/11/29 22:53)

karwos33

Ja korzystam z atraktorów (liquidów) MVDE. 250ml kosztuje jakieś 15-18zł, więc dość niedrogo. Seria dość obfita w rożne zapachy. Sprawdzają mi się przy robieniu kulek i jako boostery.  (2014/11/30 14:10)