a gdzie się kupuje te dodatki i czy są drogie?
od ruskich na bazarze ;))))))(żarcik)
swoją drogą cel osiągnięty - towar zaproponowany, omówiony, ciekawość wzbudzonagratuluje marketingu. (2011/04/27 12:09)
Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
a gdzie się kupuje te dodatki i czy są drogie?
No tak reklama udana, ale jak zaczną się super wyniki na to to dopiero się szaleństwo zacznie :))
mam juz wszystkie skladniki i własnie zaczynam robic rewelator:-)
jutro około godziny 15 wyruszam nad Odre. Wieczorem sprawozdanie:-)
(2011/04/27 14:24)(2011/04/27 14:31)mam juz wszystkie skladniki i własnie zaczynam robic rewelator:-)
jutro około godziny 15 wyruszam nad Odre. Wieczorem sprawozdanie:-)
no to jutro wieczorem temat będzie kwitł :))
Do REWELATORA stosujcie modyfikację przynęty i haczyka - na takie COMBO brakuje siatki po dniu wędkowania.
Cześć
Artur może i działają te dodatki. Tylko jak wytłumaczyć rybie, że akurat ma jeść te robaki czy inną przynętę którą masz ze sobą na łowisku?
Tobie mogę powiedzieć, że masz jeść to co jest na obiad czy kolację bo akurat nic innego nie ma. A powiedz to rybie he he.
Jest to nielogiczne i wręcz niemożliwe.
Inna sprawa, że do końca nie wiemy czy ryba rozróżnia kolory i smaki jak sobie wyobrażamy.
Tylko dlaczego kulki truskawkowe robią czerwone a scopex żółte a nie na odwrót? To sugestia dla wędkarzy a nie ryb ( najnowsze kulki Solara świecą w nocy ).
Cały urok wędkowania to ta niepewność czy będą brały a jak będą to jakie duże...
Janusz JKarp
Ciemnych nie sieją sami się rodzą.Rewelator hehe dobre
takich ciemnych jak ty to w kapuscie znajduja. z tad głaby
(2011/04/28 19:52)Ciemnych nie sieją sami się rodzą.Rewelator hehe dobretakich ciemnych jak ty to w kapuscie znajduja. z tad głaby