Alarm bezprzewodowy dla wędkarza na zasiadki

/ 57 odpowiedzi / 3 zdjęć
u?ytkownik95100

JKarp - Spines21 miał poważny udział w zarażaniu mnie karpiowym parchem hehehe. I chyba nieuleczalnego mi sprzedał! :))) A tak w ogóle to powinien zmienić wreszcie ten nick na Carpinez21 albo cóś... ;)  (2011/11/20 19:48)

spines21

zbaczamy z tematu:)cuś21:) (2011/11/20 19:52)

Piotr 100574

No przecież pisałem że sprzęt najtańszy nie jest ale na wiaderka kulek $ może mi zabraknąć... dopiero co remont w chatce skończyłem więc jestem puściutki jak stodoła - nie pękaj nie przekarmimy :)

karpia nie przekarmisz:)))))) (2011/11/20 20:02)

u?ytkownik95678

Przekarmisz - zaufaj mi.  Abstrhując od wypowiedzi mojego zafajdanego wroga powiem tylko, że "pistulec" gazowy  już ze trzy razy zapobiegł masakrze. Blokuj nadal wątki w których nie masz pojęcia co gadasz, np. o tym co to za ryba "PAVON" bo skoro ty nie masz pojęcia, to któż inny może coś wiedzieć.  Nadstawianie tyłka deklom na łowisku nigdy nie było moja domena i zawsze się przed takimi bronię. Mam miotacz gazu, pistolet gazowy ( z różną amunicją) i paralizator. W d* mam, czy się to jakiemuś łysemu podoba czy nie. Albo dostanie z elektrod, albo padnie od gazu. Obudzi sie burak w lesie i będzie prosił mamusię, coby mu drogę wskazała. 

Amen bracia.

Jarek, dyskusja z tobą to masakra. Janusz przynajmniej zachowuje normy . A ty.... wybacz.

(2011/11/20 22:05)

u?ytkownik96129

Abstrhując od wypowiedzi mojego zafajdanego wroga powiem tylko, że "pistulec" gazowy  już ze trzy razy zapobiegł masakrze.  Mam miotacz gazu, pistolet gazowy ( z różną amunicją) i paralizator. W d* mam, czy się to jakiemuś łysemu podoba czy nie. Albo dostanie z elektrod, albo padnie od gazu. Obudzi sie burak w lesie i będzie prosił mamusię, coby mu drogę wskazała.

Gdzie ty chłopie łowisz? Ja bym więcej na takie łowisko nie przyszedł. Albo łowienie, albo manewry. (2011/11/20 22:19)

u?ytkownik95678

Ja nie mam problemu z alarmami. Łowię na moich łowiskach  i nie mam problemów. Miałem przygody, ale sobie poradziłem. Dobranoc. (2011/11/20 22:26)