No przecież pisałem że sprzęt najtańszy nie jest ale na wiaderka kulek $ może mi zabraknąć... dopiero co remont w chatce skończyłem więc jestem puściutki jak stodoła - nie pękaj nie przekarmimy :)
Przekarmisz - zaufaj mi. Abstrhując od wypowiedzi mojego zafajdanego wroga powiem tylko, że "pistulec" gazowy już ze trzy razy zapobiegł masakrze. Blokuj nadal wątki w których nie masz pojęcia co gadasz, np. o tym co to za ryba "PAVON" bo skoro ty nie masz pojęcia, to któż inny może coś wiedzieć. Nadstawianie tyłka deklom na łowisku nigdy nie było moja domena i zawsze się przed takimi bronię. Mam miotacz gazu, pistolet gazowy ( z różną amunicją) i paralizator. W d* mam, czy się to jakiemuś łysemu podoba czy nie. Albo dostanie z elektrod, albo padnie od gazu. Obudzi sie burak w lesie i będzie prosił mamusię, coby mu drogę wskazała.
Amen bracia.
Jarek, dyskusja z tobą to masakra. Janusz przynajmniej zachowuje normy . A ty.... wybacz.
(2011/11/20 22:05)Abstrhując od wypowiedzi mojego zafajdanego wroga powiem tylko, że "pistulec" gazowy już ze trzy razy zapobiegł masakrze. Mam miotacz gazu, pistolet gazowy ( z różną amunicją) i paralizator. W d* mam, czy się to jakiemuś łysemu podoba czy nie. Albo dostanie z elektrod, albo padnie od gazu. Obudzi sie burak w lesie i będzie prosił mamusię, coby mu drogę wskazała.