A kto umarł ten nie żyje .

/ 16 odpowiedzi
Dla modków i redakcji -choć temat bliski dna - to są bardziej muliste na forum..tak pro forma temat dla tych co zaliczyli ,lub zaliczą zgon w najbliższych dniach i nie muszą zakładać bloga.Mój nadchodzi dzisiaj szybko ....

O cz\ym mowa ..jeszcze mam gości ...troche sie przewineło rodziny i troche procentów sie wylało ,a ile przede mną ?....bania u cygana i tak jeszcze jutro..
 Jak tam u was?.....

Iras1975

Jak na takie atrakcje, to całkiem nieźle jeszcze piszesz. ;)

U mnie bardzo skromnie.

(2013/12/25 19:48)

robban

Iras nie osłabiaj mnie ..... !!!! Liczyłem na coś więcej.....?! Jak zawsze dobry ,koment..... :))) (2013/12/25 19:58)

Iras1975

Nie ściemniam.. jutro planuję wstać skoro świt o dwunastej w południe, muszę więc oszczędzać wątrobę. ;)

Gorzej od nas mają ludzie na służbie.. nie mogą sobie wypić biedaczyny.

(2013/12/25 20:12)

adamo0

A ja jeszcze wypiję jutro za tych którzy nie mogą. (2013/12/25 20:30)

u?ytkownik65213

Ja dzisiaj wątroby nie oszczędzam, ale jutro już pauza(w piątek rano autem do pracy niestety). Nooo może ze dwa-trzy browarki ale to tylko na dobre samopoczucie!! (2013/12/25 22:23)

ZanderHunter

Oj ciężko wczoraj katana...:) a dzisiaj od rana goście i będzie tzw. replay...spadam do stołu...:)

P:) (2013/12/26 13:10)

perwer

Co mi do łba szczeliło wczoraj żeby taki temat założyć hehehe....Goście wyszli ,mnie kajś poniosło wczoraj do kumpli ,wróciłem w nocy ....Szkoda pisać....Teraz delikatnie przy piwku siedze,ale zaraz teściowie wpadają ze szwagierką .....może być ciężko. (2013/12/26 17:19)

zbynio 33

Co mi do łba szczeliło wczoraj żeby taki temat założyć hehehe....Goście wyszli ,mnie kajś poniosło wczoraj do kumpli ,wróciłem w nocy ....Szkoda pisać....Teraz delikatnie przy piwku siedze,ale zaraz teściowie wpadają ze szwagierką .....może być ciężko.

;)))) (2013/12/26 17:21)

rysiek38

a ja lekko po lewej mam monitor a po prawicy dwudziesto litrowy gasiorek a w nim winogronka aronia i maliny i dylemat co z nim począć a swoje już odstał :-) (2013/12/26 17:46)

adamo0

a ja lekko po lewej mam monitor a po prawicy dwudziesto litrowy gasiorek a w nim winogronka aronia i maliny i dylemat co z nim począć a swoje już odstał :-)

Przepraszam,a czy masz w komputerku program do przesyłu zawartości tego gąsiorka? Są tu tacy co by spróbowali takiego winka! (2013/12/26 20:22)

rysiek38

niestety nie mam :-) wolałem uskutecznić nowy wpis na blogu bo patrzenie na gąsiorka może grozić jednym z zacnych grzechów głównych czyli nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu :-) zasłoniłem ręczniczkiem ale to tak jakbys Puchatkowi powiedział że w szafce ma piętnasty słoiczek miodku a zawsze wychodziło mu 14-cie He he (2013/12/26 20:57)

Iras1975

niestety nie mam :-) wolałem uskutecznić nowy wpis na blogu bo patrzenie na gąsiorka może grozić jednym z zacnych grzechów głównych czyli nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu :-) zasłoniłem ręczniczkiem ale to tak jakbys Puchatkowi powiedział że w szafce ma piętnasty słoiczek miodku a zawsze wychodziło mu 14-cie He he

To zmień komputer. (2013/12/26 21:05)

rysiek38

niestety nie mam :-) wolałem uskutecznić nowy wpis na blogu bo patrzenie na gąsiorka może grozić jednym z zacnych grzechów głównych czyli nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu :-) zasłoniłem ręczniczkiem ale to tak jakbys Puchatkowi powiedział że w szafce ma piętnasty słoiczek miodku a zawsze wychodziło mu 14-cie He he

To zmień komputer.

To prześlij mi taki z funkcją przesyłu promili a pół gąsiora twoje :-) (2013/12/26 21:22)

Zielan

Nie ściemniam.. jutro planuję wstać skoro świt o dwunastej w południe, muszę więc oszczędzać wątrobę. ;)

Gorzej od nas mają ludzie na służbie.. nie mogą sobie wypić biedaczyny.

Wcale nie musi być gorzej :) Samo oglądanie w czasie "akcji" sponiewieranych alko gapiów itp przynosi nie lada ubaw. (2013/12/26 21:34)

Iras1975

Na takie rarytasy musimy jeszcze poczekać. (2013/12/26 21:40)

u?ytkownik32263

Oj ciężko wczoraj katana...:) a dzisiaj od rana goście i będzie tzw. replay...spadam do stołu...:)

P:)

Te, Andrzejku a kto będzie z Tomkiem jutro ścigać zandery na Warcie? ;)

Pozdro! (2013/12/26 21:44)