3 stawy w Brzesku
utworzono: 2010/04/11 14:25
Witam.
Mam pytanie do kolegów czy łowi ktoś może na 3 stawach w Brzesku??, slyszałem od jednego wędkarza który dawniej tam jeździł, że jest tam ładna populacja karpia, lina i szczupaka dlatego zastanawiam się nad kupnem pozwolenia na to łowisko ale nigdy wcześniej nie miałem okazji tam łowić gdyż od kilkunastu lat wędkuje tylko na rzekach. Pozdrawiam
[2010-04-11 14:25]
Witam ,faktycznie ryby jest tam dużo ale w tym roku były pogłębiane stawy i cały syf z dna jest położony na wałach i wędkowanie odbywa się w błocie po kolana a i cena za licencje znowu się podniosła
[2010-05-16 12:00]
witam w jakiej cenie wynosi teraz zezwolenie na 3 stawy i gdzie to wykupie ja jestem z koła Bochnia miasto ???????????????????????? [2010-05-25 21:02]
Witam.
Ja w tym roku opłacałem pozwolenie też jestem z koła Bochnia a koszt to 140 zł dziś byłem tam na rybkach niestety brania były słabe.
[2010-05-25 22:27]
Hej Zawer na którym stawie łowiłeś i na jaką rybę się nastawiałeś ,ja tez byłem na stawach w poniedziałek.
[2010-05-26 22:36]
Witam.
Łowię przeważnie na tym 1 najwiekszym stawie w okolicy trzcin narazie byłem tam 4 razy brań bardzo dużo ale niestety to małe ryby rzucają się odrazu na przynęte... a jak u Ciebie z efektami na tym łowisku?? Ja łowię przede wszytskim na kukurydze 2 ziarna plus biały robak zastanawiam się czy nie spróbować na kulki proteinowe tylko niestety nie ma czasu na wcześniejsze nęcienie więc efekt może być mizerny. Pozdro
[2010-05-27 09:34]
Chłopaki ma tym największym jest dużo ryb. Karpi, Leszczy, Szczupaków, podobno Sumy, Węgorze i Tołpygi. Mniej więcej takie do 2kg łowiłem Karpie. Szczupaki są duże.Na drugim przeważa populacja Szczupaka. Na trzecim najbardziej zarośniętym przez trzcinę są podobno największe ryby takie +20 kg. [2010-10-08 20:21]
Witam.
Ja w tym sezonie trochę połowiłem na 3 stawach fajne łowisko ale presja wędkarska jest tutaj bardzo duża i większa ryba której jest nie mało jest bardzo sprytna. Ogólnie dobre efekty daje połów na kulki proteinowe bo na kukurydze bierze przeważnie drobnica.Myślę że w przyszłym sezonie też tam połowię. Pozdro
[2010-10-09 22:09]