1 % dla Amelki :-)
utworzono: 2011/01/11 10:46
Kolega sauber zadał pytanie na jakie instytucje można przekazać 1 % ?
Pozwoliłem sobie napisać ten post dla tych którzy by chcieli , mieli taką możliwość i chęć przekazać swój 1 % to zapraszam na strone
http://amelunia.pl.tl/
Lub rozliczając sie wpisać tylko nr.
KRS 0000186434 z zapiskiem Na leczenie Amelii Purol 111/P
To stronka mojej córeczki i jeśli ktoś by chciał nas w ten sposób wesprzeć jesteśmy i bedziemy serdecznie wdzięczni bo to dla niej szansa by korzystać z profesionalnej lecz kosztownej rehabilitacji :-)
Gdyby ktoś miał jakieś pytania to proszę na priv tam mam pewność odczytania :-)
Pozdrawiam
[2011-01-11 10:46]
Dziękuje za zainteresowanie chłopaki i za te procenciki które mają ogromną wartość dla nas :-)
A gdyby ktoś chciał to może skopiować zdjecie u góry i wstawiać w na innych możliwych forach :-) Pozdrawiam was i DZIEKUJE
[2011-01-12 09:39]
Z przyczyn mi nie znanych strona mojej córki nie działa :-( awaria serveru hmmmm akurat teraz ale zainteresowane osoby zapraszam tutaj
KLIK
[2011-01-22 20:30]
Robert masz mój 1% szkoda że nie można więcej
Tomasz i bardzo Tobie i innym serdecznie Dziekujemy bo 1 % nie ważna wielkość kwoty bo każdy taki datek ma dla nas ogromną wartość i to nas najbardziej cieszy :-)bo grosz do grosza i na turnus może sie uzbiera :-)
[2011-01-22 20:50]
Jako ze już dziś cos wspomniałem w innym temacie pozwole sobie napisać tutaj bo być może ktoś sie jeszcze nie rozliczał a chciałby przekazać czesc swojego podatku dla mojej córki lub innego dziecka w podobnej sytuacji ! A tym którzy to uczynili lub uczynią lub są mi pomocą !!! Dziekuje raz jeszcze :-)
[2011-02-22 11:55]
Witam.
Czekam jak tylko żona PITa dostanie i Amelka ma 1% z naszego podatku.
Pozdrowienia dla Amelii
[2011-02-23 19:13]
Mam również Amelkę, wnuczkę która wczoraj miała Chrzest Św.
Podczas wypełniania pit-u, dokonamy z żoną odpisu podatku na konto Waszej Córeczki.
Pozdrawiam, życzę dalszej wytrwałości.
[2011-03-21 10:00]
Robert , ode mnie w sumie jak narazie dla Amelki będziesz miał 4 %:) może jeszcze kogoś uda mi się zwerbować. [2011-03-21 10:28]
Pozdrowienia przekazałem -dziekuje za całą naszą rodzinke a od Amelki szczególnie :)
Choć to tylko małe procenciki dla nas mają szczególną wartość :) bo od osób których tak naprawde nie znamy a oferują swoją pomoc nam :)az trudno opisać jak miło sie czyta takie literki czy tu czy na privie :)
Przesyłam wam również ciepłe jak dzisiejsze słońce pozdrowienia dla was :)
[2011-03-21 13:42]
Pozdrowienia przekazałem -dziekuje za całą naszą rodzinke a od Amelki szczególnie :)
Choć to tylko małe procenciki dla nas mają szczególną wartość :) bo od osób których tak naprawde nie znamy a oferują swoją pomoc nam :)az trudno opisać jak miło sie czyta takie literki czy tu czy na privie :)
Przesyłam wam również ciepłe jak dzisiejsze słońce pozdrowienia dla was :)
A gdzie jest numer konta ?.......... [2011-03-21 15:17]
ja dopiero teraz to znalazlem ale moge cos wplacic zawsze ta zlotowka sie przyda ale wole wyslac do nadawcy bo mam uprzedzenia do roznych fundacji
[2011-03-27 11:32]
ja dopiero teraz to znalazlem ale moge cos wplacic zawsze ta zlotowka sie przyda ale wole wyslac do nadawcy bo mam uprzedzenia do roznych fundacji
Fakt Arku są różne fundacje i stowarzyszenia -też sie naoglądałem o takich co przekrecają swoich podopiecznych :(
Też szukaliśmy pewnej renomowanej i taką jest Fundacja Słoneczko -do tej pory nic nie słyszeliśmy by była nie fair dla swoich podopiecznych ,nie pobiera opłat za prowadzenie subkonta i wypłate pieniązków tam zgromadzonych co w innych stowarzyszeniach ma miejsce :( a pieniążki z ubiegłego roku leżą na Amelki subkoncie i czekają na czerwiec bo wtedy bedą wykorzystane na turnus :)
My głównie zbieramy pieniążki z 1 % podatkowego bo to są pieniążki których my podatnicy i tak nie otrzymamy a możemy na szlachetny cel przekazać :)we Fundacji - choć też jest opcja wpłat własnych ale znając realia nasze to zależy tylko od dobrej woli ludzi :) takich też mieliśmy kilka za co też dziekujemy bo fakt każda złotówka sie przyda :) no i oczywiście wszystkie wpłaty dokonywać na konto Fundacji zobacz tutaj a w tytule przelewu wpisac Na leczenie Amelii Purol -111/P
Własnie po to Amelka ma tam subkonto by gromadzić pieniążki na dany cel i by nie trzeba było wpłacać do nas a i my mamy czyste sumienie bo wiele osób mysli inaczej :( ale kazdy ma do tego prawo myslec tak czy inaczej
[2011-03-27 12:17]
jesstem tego zdania ze zawsze pomuc mozna a to kiedys wruci do ciebie puki moge to pomoge jestem tego zdania co moja narzeczona i chcemy razem cos przeslac jesli stac nas wywalic 500 zl miesiecznie na rybki we dwoje to pomozemy zaden problem tylko dac znac
[2011-03-27 12:31]
jestescie fajna rodzinka az milo popatrzec na takie zdiecia jak wasze i to robimy z wlasnej checi i bedziemy sie cieszyc z faktu iz jakis wklad mamy w pomocy dla malej Amelki pozdrawiam Agnieszka narzeczona Arka
[2011-03-27 12:35]
Witam wszystkich w nowym 2012 roku.
Ciekaw jestem ilu z Nas nie zapomniało w nowym roku o Naszej małej Amelii, której deklarowaliśmy pomoc w roku ubiegłym.
Ilu z nas jest gotowych pomóc Naszemu portalowemu koledze w rehabilitacji i leczeniu córeczki w tym roku.